De Citit : Știri

Gary Barlow cucereste Muntele Kilimanjaro

| 19 februarie

O lista impresionanta de celebritati vor participa la Summit Funny for Money. Vor porni la drum pentru a escalada Muntele Kilimanjaro cu ocazia Red Nose Day, pe 13 martie. BT Red Nose Climb ii va aduce impreuna pe Gary Barlow, Alesha Dixon, Ben Shephard, Cheryl Cole, Chris Moyles, Denise Van Outen, Fearne Cotton, Kimberley Walsh si Ronan Keating, acestia participand la aventura vietii lor pentru a strange cat de multi bani cu putinta pentru Comic Relief.
Muntele Kilimanjaro se afla la altitudinea de 5985 metri, fiind cel mai inalt varf din Africa. Le va trebui aproximativ 8 zile celebritatilor angrenate in aceasta aventura pentru a atinge varful.
Fiecare moment plin de incarcatura va fi inclus intr-un documentar care va urmari pas cu pas aventura africana. Acesta va fi difuzat in saptamana premergatoare Red Nose Day.
Eforturile sustinute ale echipei de celebritati vor ajuta la strangerea de bani, care vor fi folositi pentru a schimba vietile mai multor oameni din Africa si din Marea Britanie. Mai exact, starurile care participa la aceasta campanie vor incerca sa stranga fonduri pentru lupta impotriva malariei, o boala ce ucide un copil la fiecare 30 de secunde in Africa. In Tanzania, tara in care se afla muntele Kilimanjaro, malaria reprezinta principala cauza a deceselor in randul copiilor.
Red Nose Day va avea loc pe 13 martie 2009 si se va intoarce la radacinile sale comice, cerandu-le oamenilor sa faca ceva haios pentru bani.
Viziunea Comic Relief este sa creeze o lume dreapta, fara saracie.
Gary Barlow a lansat alaturi de ceilalti trei membri ai trupei Take That cel mai nou material, "The Circus". Albumul va fi promovat printr-un un turneu international ce va incepe in aceasta vara.
"The Circus" a debutat pe primul loc in topurile din Marea Britanie. Albumul a primit deja sase discuri de platina in UK, la doar o luna si jumatate de la lansare.