De Citit : Altele

MERIDIAN TAXI și Litera deschid portierele Bibliotecii mobile

| 05 septembrie

Biblioteca mobilă MERIDIAN TAXI și Litera pornește la drum prin București. Călătorii urbani vor avea surpriza de a găsi în mașinile de taxi MERIDIAN cărți ale editurii Litera, pe care le pot răsfoi pe durata cursei efectuate.

Prea multă fericire de Alice Munro, Doamna cu cățelul de A.P. Cehov, Babbit de Sinclair Lewis, America de Frantz Kafka și Maestrul și Margareta de Mihail Bulgakov sunt o parte dintre titlurile ce vor face călătoria cu mașinile de taxi și mai plăcută. Cărțile vor fi disponibile în zeci de mașini de taxi MERIDIAN și vor fi înlocuite lunar cu alte titluri noi.

Scopul campaniei este acela de a încuraja lectura, transformând orice moment și loc într-o ocazie pentru a citi.

“Ne aflăm deja la a treia campanie realizată alături de editura Litera, dorind de fiecare dată să încurajăm lectura și să le oferim clienților noștri un dar prețios: momente de relaxare în compania celor mai apreciate cărți din literatura universală. Biblioteca mobilă este un concept inovativ, prin care călătorii au ocazia de a citi câteva pagini până la destinație. Sperăm ca inițiativa noastră să fie bine primită de clienții MERIDIAN TAXI.” – Lucian Marin, director executiv MERIDIAN TAXI

Litera – Un sfert de secol de cărți! În 1989 lua ființă, la Chișinău și București, Editura Litera. S-au împlinit, așadar, 25 de ani de existență. Ani în care, cu tenacitate, cu pasiune, cu profesionalism, cu reușite majore, Litera a editat 4 300 de titluri, într-un tiraj total de 48 de milioane de exemplare. Acoperind practic toate domeniile de ficțiune și nonficțiune, Litera a reușit să se impună prin calitatea produselor sale, devenind unul dintre cei mai importanți actori de pe piața de carte.