De Citit : Altele

Binili a invins ! Eliberadio !

| 27 noiembrie

Deci baieti, ce-avem weekendul asta?!

Suntem in saptamana apocalipsei dupa Paris si, mai mult decat atat, la ora la care cititi randurile astea s-ar putea ca Pamantul sa nu mai existe din cauza gaurilor negre din ciorapii liderilor mondiali care s-au trezit sa recreeze in Siria un fel de Big-Bangul primordial. Fie vorba intre noi, ca experienta de viata, trebuia sa incercam si treaba asta cu apocalipsa. E de bon ton sa ai si asa ceva in siviu. Bun, asta e partea frumoasa. Partea nasoala e ca acest experiment imi pute a conspiratie. Mi se pare un fel de Caritas global, o actiune de devalizare cu ajutorul gaurilor negre a miliardelor de parai trimisi in tara ciocolatelor si a lui Heidi de catre imbogatitii nostri de peste noapte. O smecherie a baietilor inteligenti si burdusiti cu Nobeluri prin care sa-i lase fara agoniseala de-un mandat pe baietii nostri destepti. Om vedea ce ramane dupa gaurile astea negre.

Economia noastra ramane sigur neschimbata ea fiind intr-o gaura neagra totala, Terminator poate iesi iar la iveala, dracii abia asteapta suflete noi in underground, in Rai se merge cu pile, preturile la imobiliare vor creste ca vor fi multe defrisari pe glob iar Katiusa lui Putin sigur va puncta mult mai multe gaurele negre in ciorapii de serviciu. Deci pe ansamblu ne vom distra misto. Problema e ce facem dupa sfarsitul lumii. Mai platim impozite? Avand in vedere spatiul danubiano-pontic in care tolanim sigur nu scapam de ele. Intrucat omenirea e in cumpana nu ma hazardez in a va face vreo sugestie de bucurare a sufetului la sfarsit de saptamana. Din cauza lui Big Bang nu va pot scoate din casa la concert, teatru sau film. Va invit la tobogan. Sa ne dam cu totii in gaura neagra. Avanti popolo!

PS: Singura veste buna e ca Radio Guerrilla se intoarce. Cu Dobro, Mihaiu si Don Popescu viata va fi mai roz-bonbon. Binili a invins ! 94,8 FM ! Boia chi molla !