De Citit : Interviuri

Voltaj si Deepside Deejays: noul videoclip I Wanna Be Free si planuri de viitor

| 16 noiembrie

Voltaj si Deepside Deejays au lansat videoclipul noului single – I Wanna Be Free, o surpriza pentru fanii ambelor trupe. Despre aceasta colaborare, mesajul single-ului, planuri muzicale si detalii pe care doar ei le stiu – Voltaj si Deepside Deejays au raspuns pentru 24FUN.ro…
1. La Romanian Music Awards 2010 Voltaj a castigat Best Rock, iar Deepside Deejays – Best Featuring. Acolo s-a legat aceasta colaborare?

Deepside Deejays: Prietenia noastra cu Voltaj s-a legat la inceputul anului, inainte de RMA, unde initial am vrut sa lansam piesa, insa am decis sa amanam momentul, pentru a pregati videoclipul si o campanie mai ampla. Speram ca la anul la RMA sa castigam Best Rock, Best Dance si Best Feat impreuna cu Voltaj.
Voltaj: Si in plus si Best Video pentru ca videoclipul este cu modestie spus EXCELENT.

2. Ce aduce nou I wanna be Free?

Deepside Deejays: O colaborare inedita intre doua trupe ce provin din stiluri muzicale diferite, pop-rock si house dance.

3. Care este mesajul single-ului?

Voltaj: Dincolo de libertatea sugerata inca din titlu I wanna be free, e o piesa cu o stare pozitiva, optimista, ce caracterizeaza ambele trupe, insa mesajul e mult mai “deep”. Ascultati piesa si alegeti voi cum vreti sa fiti!

4. Intamplari funny legate de aceasta colaborare?

Deepside Deejays: Toate momentele, incepand de la productia muzicala de studio pana la platoul de filmare au fost foarte placute. Intamplarile funny sunt legate de noptile petrecute in studio si la filmarea clipului, concretizandu-se la final intr-o partida de pescuit unde am iesit castigatori (asteptam runda 2).
Voltaj: La treaba cu pescuitul e poveste pescareasca… avem dovada…noi am castigat! 🙂

5. Ce artisti mai sunt pe lista de asteptare a Deepside Deejays?

Deepside Deejays: Momentan nimeni. Suntem foarte fericiti ca ni s-a indeplinit o dorinta, colaborarea cu Voltaj.

6. De ce spuneati la un moment dat ca piata muzicii house s-a cam infectat?

Deepside Deejays: Infectat nu e cuvantul potrivit. Manelizat am spus la vremea respectiva. Asa credem, asa simtim noi, insa aparitia multor trupe de gen, incurajeaza cresterea productiilor muzicale din punct de vedere calitativ creand astfel un filtru prin care ascultatorii isi aleg ce vor si ce nu sa asculte.

7. La ce sa se astepte fanii Voltaj in continuare?

Voltaj: Speram ca vom avea in primavara anului viitor un turneu national in care sa-i avem invitati si pe colegii nostri de la Deepside Deejays…si la multe alte single-uri, nu ne oprim.

8. De ce ati ales sa lansati exclusiv single-uri?
Voltaj: Lucrurile se desfasoara cu o viteza cu mult mai mare ca acum cativa ani…si trebuie sa tinem pasul. Lucrul la un album presupune o absenta mai lunga de pe piata muzicala. Fanii nostri la o saptamana dupa lansarea unui album ne intrebau cand scoatem ceva nou. Scotand single-uri scurtam perioada de asteptare. Cand vom strange un numar mai mare de single-uri e foarte posibil sa lansam un produs mai consistent care sa contina si piese ramase in studio si nepublicate pana la momentul respectiv.
Videoclipul va fi disponibil pe net astazi la ora 18.00.
***
Citeste si – Frissco: Romanian National Tour impleteste muzica electronica cu imaginea futurista;
– Mircea Baniciu despre noul album, colaborarea cu Kappl si Pasarea Colibri;
– Lenti Chiriac: Unele trupe rock romanesti s-au manelizat.