De Citit : Știri

EVERGREY comeback cu un nou album

| 22 noiembrie

Una dintre trupele suedeze de progressive/power metal cu un impact considerabil in ultimul deceniu, EVERGREY, pregateste un nou album de studio – Glorious Collision.
In ultima perioada, Evergey a fost ca si desfintat, dar liderul grupului, Tom Englund, a decis un comeback si, in noua formula, Tom Englund (chit, chit), Marcus Jidell (chit), Hannes Van Dahl (bat) si Johan Niemann (bass), s-a finalizat albumul cu numarul opt, Glorious Collision, prevazut sa apara pe 22 februarie 2011 in America, 25 februarie 2011 in Germania, 28 februarie 2011 in Europa sub egida SPV.
Glorious Collision este in opinia lui Tom Englund un album divers, dinamic si are un sânge proaspat prin venirea noilor muzicieni, mai ales din partea lui Jidell si Niemann, care au lucrat si pentru Royal Hunt si Therion printre altii.
Titlurile pieselor de pe Glorious Collision: Leave It Behind Us, You, Wrong, Frozen, Restoring The Loss, To Fit The Mold, Out Of Reach, The Phantom Letters, The Disease .., It Comes From Within, Free, I´m Drowning Alone, … And The Distance, … And The Distance (Carina – Bonustrack).
Citeste si Formatia saptamanii: SODOM.