De Citit : Știri

Noua Catwoman din Batman va fi.. Anne Hathaway

| 20 ianuarie

Acrita din Love and Other Drugs a castigat rolul de Catwoman din viitorul Batman, spre dezamagirea Jessicai Biel si Keirei Knightley, care erau in cursa pentru acelasi rol. In plus, Tom Hardy, actorul din Inception, va intra in pielea raufacatorului Bane, o bruta creata chimic.

"Sunt incantat ca am oportunitatea de a lucra cu Anne Hathaway, care este o achizitie fantastica pentru finalul povestii", a declarat regizorul Christopher Nolan, care a fost cucerit de actita dupa ce a vazut Alice in Tara Minunilor 3D.

Cat despre raufacatorului Bane – viitorul adversar direct al lui Batman, acesta a aparut pentru prima data in benzile de desene animate in 1993.
"Sunt la fel de incantat ca voi lucra cu si cu Tom Hardy. Abia astept sa-l vad cum va interpreta rolul unuia dintre cei mai periculosi inamici ai supereroului", a mai adaugat Nolan, care a lucrat cu actorul si in Inception.

Cele doua noi achizitii vor lucra impreuna cu Christian Bale, care va relua rolul lui Bruce Wayne aka Batman. Cel de-al treilea film Batman cu Nolan regizor va fi filmat din 6 mai 2011, iar lansarea a fost stabilita pentru 20 iulie 2012.
Anne Hathaway si James Franco vor fi gazedele Oscar-urilor din acest an, iar Tom Hardyva juca in Mad Max: Fury Road.
***
Click pentru cele mai recente stiri.