De Citit : Știri

„Piratii din Caraibe” cauta actrite fara silicoane pentru Johnny Depp

| 22 martie

Partenera lui Johnny Depp în filmul "Piraţii din Caraibe 4" trebuie să aibă dimensiuni de fotomodel, vârsta cuprinsă între 18 şi 25 de ani şi să nu aibă implanturi în sâni, potrivit echipei de casting a peliculei care continuă cunoscuta franciză, informează timesonlie.co.uk.

Realizatorii filmului au spus că actriţelor nu li se va cere să îşi arate sânii, pentru a demonstra dacă au sau nu implanturi, deoarece acest lucru se poate observa în timpul scenelor de acţiune, când sânii falşi se mişcă "mai puţin natural".

Kiera Knightley a povestit că ea nu a trebuit să facă faţă jenantului test deoarece, după cum a mărturisit, nu este "foarte dăruită de la natură" în acest domeniu. Dimpotrivă, Knightley a povestit că echipa de la machiaj petrecea 45 de minute, în fiecare zi, pentru a da volum decolteului său.
Johnny Depp a confirmat deja că va juca din nou rolul căpitanului Jack Sparrow în acest film, regizat de Rob Marshall. Secretul asupra intrigii filmului este bine păstrat de producătorii americani, care au declarat doar că acţiunea din "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides" va gravita în jurul Fântânii Tinereţii Veşnice.
CITESTE MAI DEPARTE PE REALITATEA.NET.
sursa: MEDIAFAX.