De Citit : Știri

Scarlett Johansson transpira din greu pentru Iron Man 2

| 03 aprilie

Pe langa faptul ca a fost aleasa imaginea Moet & Chandon, Scarlett Johansson a reusit sa castige si un rol pentru care concura impotriva Angelinei Jolie: va intruchipa personajul plin de sexualitate al Vaduvei Negre din Iron Man 2.

Potrivit Daily Beast, salariul pentru acest rol este cam mic, doar 250 de mii de dolari. Cu toate acestea, tot atat a primit si Mickey Rourke ca sa joace in film. In Iron Man mai joaca Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Samuel L. Jackson si Don Cheadle.

Nici macar marii actori nu isi stramba nasul la sumele mici, vinovata de toate fiind criza financiara, care a cuprins toata America.

Asa ca Scarlett, care nu prea era renumita pentru mersul la sala, a pus mana pe greutati si a inceput pregatirile pentru a fi cat mai in forma in Iron Man 2.

Ea a fost suprinsa cum se antrena cu Bobby Strom, antrenorul sau personal. Ei lucreaza impreuna de cel putin 3 ori pe saptamana.

Pe de alta parte, proaspatul ei sot, Ryan Reynolds – care s-a intrenat pentru prima data cu Bobby pentru rolul din Blade Trinity – este si el pus pe treaba, pregatindu-se pentru X-Men Origins: Wolverine.

Sursa: LA Times