Evenimente : Eveniment Online

Ziua Internațională a Cititului Împreună cu Iulia Iordan

Muzeul Municipiului București vă invită miercuri, 10 februarie 2021, ora 16.30, să sărbătoriți Ziua Internațională a Cititului Împreună.
Vă propunem un atelier-lectură alături de Iulia Iordan care va citi copiilor din cartea sa intitulată Primul Punct și Al Doilea Punct.
Care este cel mai grozav loc de joacă din lume? Autoarea acestor povești ar spune că e arta. Vom deschide această carte pentru a călători împreună cu cele două puncte în lumea inepuizabilă a întrebărilor, în căutarea prețioaselor mistere pe care le oferă arta, în spirala colorată a prieteniei!
Întâlnirea va avea loc online în cadrul expoziției tematice De la anatomia artistică la opera finită de la Palatul Suțu.
Povestea celor două puncte a fost imaginată de Iulia Iordan, educator cultural și îndrăgită autoare de cărți pentru copii, dintre care amintim: Călătorie printre ierburi și lumină, Luli și căsuța din copac, Povești din calendar, Supa de pietre.
Vârsta: 7+
Participarea este gratuită în limita locurilor disponibile.
Înscrierea la eveniment este obligatorie și se face printr-un email la adresa [email protected], de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 15.00, precizând numele copilului, vârsta, și un număr de telefon la care puteți fi contactat/ă.
Numărul de locuri este limitat (maximum 20)