De Citit : Știri

Reese Witherspoon il incurajeaza pe Joaquin Phoenix sa renunte la actorie

| 03 aprilie

Reese Witherspoon il sustine pe Joaquin Phoenix in decizia de a abandona actoria in favoarea unei cariere in muzica rap.
Actrita de la Hollywood, care a jucat alaturi de Phoenix in Johnny Cash si Walk The Line, a declarat ca este convinsa ca aceasta miscare poate fi transformata intr-un mare succes. De asemenea, ea a promis ca va cumpara albumul de debut al lui Phoenix, cand acesta va fi lansat – la sfarsitul acestui an.
“Sunt convinsa ca este minunat. El are o atractie catre muzica si stie ce face”, a declarat Witherspoon pentru revista Empire. “Nu o sa calc pe urmele lui intr-o cariera rap, insa, atunci cand albumul va fi lansat, cu siguranta il voi cumpara”.
Deciazia lui Phoenix de a renunta la cariera de actor a fost foarte criticata de colegii sai. James Gray, care a regizat ultimul film al lui Phoenix, Two Lovers, a declarat ca acesta este un “covn”.
Cu toate acestea, Phoenix, care lucreaza la un album de muzica rap impreuna cu P Diddy, a insistat ca noua sa cariera are la baza o idee geniala.
Sursa: Mirror