De Citit : Știri

SABATON in Romania pentru fanii heavy power metal

| 12 octombrie

Anul 2010 a fost pentru piata concertistica din Romania unul prolific. A fost, poate, cel mai important an in materie de sonoritati live, cu AC/DC, Sonisphere Festival si Ozzy Osbourne in prim-plan.
Insa, nici zona underground nu e mai prejos astfel ca luna noiembrie ne propune o intalnire cu cateva nume apreciate de catre fanii heavy power metal.
Astfel, pe 17 noiembrie 2010, in clubul Silver Church, de la ora 19.00, aveti o intalnire cu cateva titulaturi ce in ultimii ani s-au descurcat onorabil pe scena metalica. Headliner-ul show-ului este, fara indoiala, grupul suedez SABATON, grup de heavy/power metal, care a oferit mai mereu produse interesante.
Pana in acest moment are in palmares cinci albume, ultimul fiind Coat To Arms datat 2010. Alaturi de Sabaton vor mai intra pe scena scotienii de la ALESTORM, o trupa care reuseste si ea sa capteze atentia prin combinatia reusita de metal cu influente folk plus grupul suedez STEELWING, ce se incadreaza si el in teritoriul heavy/power metal.
Cum suntem totusi in Romania, este normal sa avem si o titulatura autohtona in program asa ca deschiderea acestui mic festival metalic, va fi facuta de romani, dar, deocamdata, nu s-a stabilit cine va pasi primul pe scena la ora 19.00.
Pretul unui bilet este de 60 lei (daca vor fi achizitionate pana pe 16 noiembrie), iar in ziua concertului pretul unui bilet va fi 65 lei.
Click pentru mai multe detalii despre concert.
Citeste si Lenti Chiriac: Unele trupe rock romanesti s-au manelizat.
ACT in turneul MOTORACT.